Supermat

Greens:
Klinikken selger til enhver tid;

I am Pure – Wheat grass, 100 gr. pulver – kr. 149,-
Økologisk grønt supermatkompleks med klorofyll. En enkel smakfull måte for voksne og barn å spise grønnsaker på! Purely Greens er naturens multivitamin og røres ut i juice/vann eller has i fruktsmoothie. Grønne blader fra spirer/gress og alger inneholder flere essensielle næringsstoffer enn vanlige grønnsaker og er rikt på spormineraler og næringstoffer som ellers blir borte ved oppvarming.

I am Pure – Tart Cherry – kr. 470,-
Supernæring for immunforsvaret! De ville Montmorency Tart Kirsebærene er muligens naturens mest næringsrike konsentrerte mat som inneholder et stort utvalg av kraftige antioksidanter og fytokjemikalier som ikke kan måles med noen andre frukter i henhold til målinger gjort etter ORAC metoden. Er et produkt i samme klasse som Noni og mange allsidige virkeområder. Produktet er svært nydelig på smak.

I am Pure – Spirulina, 200 kapsler – kr. 199,-
Spirulina fra Super Helse er kjent som naturens alt-i-ett, proppfull av viktige næringsstoffer. Denne algen er fullpakket med næring. Inneholder proteiner, vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og verdifulle fettsyrer.

I am Pure – Chlorella, 200 tabl. – kr. 199,-
Naturens kilde til DNA, RNA og klorofyll. Chlorella forsyner oss med en rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer – noen av dem får vi sjeldent i vårt daglige kosthold. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet vitamin C, betakaroten, vitamin B (B1, B2, B3, B6, og B12), folinsyre, vitamin E og vitamin K. Chlorella inneholder også mange mineraler som f.eks. kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern.

I am Pure – Amla C, 100 gr. pulver – kr. 179,-
Amla er et indisk stikkelsbær som har den høyeste forekomsten av C-vitamin i naturlig form. 10 ganger sterkere enn syntetisk C-vitamin (askorbinsyre). Bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, redusere tretthet/utmattelse og å øke jernopptaket.

Happy delight kr. 500,-
Omega 3, 6, 7 og 9 med en 100% økologisk og biodynamisk olje av lime, sitron og appelsin. Vår bestselger! Ubehandlet, skånsomt kaldpresset i beskyttet atmosfære. Alle naturlige vitaminer og mineraler er bevart, og 8 naturlige E-vitaminer og karoterer er inkludert for å motvirke oksidering i kroppen ved inntak. Gir ni måneders holdbarhet etter åpning. God smak!

Ekstra Virgin Kokosolje – kr. 150,-
Amanprana Extra Virgin Kokosolje som egner seg ypperlig både på brødskiven og til steking, baking og frityrsteking.