Vippe-extensions

Lash Perfectvippecollage

Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene.

Med vippe-extensions legges enkle hår med forskjellig lengde, tykkelse og fylde på de naturlige øyevippene. Vippene er syntetiske og er laget av fiber- og polyestertråd-lignende materialer.

Det er viktig å være forsiktig når man har vippe exstension. Når man dusjer, vasker ansiktet osv., og man må ikke gni seg i øynene. Det som også er viktig er å ikke bruke makeupfjerner med olje. Den MÅ være oljefri. Jeg selger en nydelig makeupfjerner fra Bioelements i klinikken som er perfekt til dette. Personer med brune/lyse vipper anbefales å farge vippene før påsetting av vippe-extension for best mulig resultat.

Vippe-extensions kan vare fra to uker til to måneder, avhengig av syklus av hårvekst, og hvor forsiktig man er. Mink syntetiske vipper er også tilgjengelig. Vippe-extensions har eksistert siden slutten av 1990-tallet, og oppsto i Asia.

For å holde vippene ved like anbefaler vi å etterfylle hver 3 uke. Prosedyren for å feste extensions tar i gjennomsnitt en og en halv til to timer for et komplett nytt sett med vippe-extension. Det beste med å sette på vipper er at mann ser ut like bra på kvelden som på morgenen uten noe sminke på. Samtidig slipper man å stresse med å måtte bygge opp vippene med lag etter lag med maskara og derfor sparer veldig mye tid.

Mink syntetisk vippe-extension:
Produsentene av Ultra soft, Mink syntetiske fiber øyevipper bruker en ny høyteknologi for å skape en perfekt bøy på hver øyevipp. 
Disse er berømte for «Trippel- Konfigurasjon», som tillater en rask applisering og lang holdbarhet. Med disse vippene kan du enkelt oppnå det mest naturlige og vakre utseende. 
Vippene er identiske med naturlige øyevipper.

 

Priser:
Nytt sett Lash Perfect vippe-extension kr. 1000,-
Etterfyll, 45 min, kr. 400,-
Etterfyll, 60 min, kr. 550,-
Etterfyll etter 5 uker, kr. 650,-
Fjerning av vipper, kr. 250,-

NYHET: Volumvipper!
Nytt sett volumvipper, kr. 1800,-
Nytt sett ekstrem volumvipper, kr. 2500,-
Etterfyll volumvipper, 1 time, kr. 690,-
Etterfyll volumvipper, 4-5 uker, 1,5 time, kr. 790,-
Etterfyll volumvipper, 6 uker, 1,5 time, kr. 990,-