NYHET – Flash Tattoo

FlashTattoo_webflashNå har vi fått in supertrendy Flash tattoos til salongen vår! Disse vannbaserte tatoveringene er lette å påføre og tar fram din kreative side da du kan mixe og matche de akkurat som du selv vil, samt plassere de hvor som helst på kroppen! Stjerner som Beyonce og Tone Damli Aaberge har allerede fulgt trenden og begynt å bruke Flashtats, heng deg med på trenden du også!

 

Godt å vite:

Hvor lenge holder tatoveringen seg?
Din flash tatovering holder opp til 4-6 dager, men det kommer an på hvordan du tar hånd om den. For å ta godt vare på den, unngå å smøre inn tatoveringen med såpe, solkrem, lotions eller oljer da dette kan få tatoveringen til å løsne raskere.

Er Flashtats bra for huden?
Absolutt! Flashtats inneholder ikke giftige stoffer og er ufarlige mot alle hudtyper. Om du er allergisk mot lim bør du dog unngå Flashtats.

Hvordan påfører jeg tatoveringen?
Du må sikre deg at huden er ren og oljefri før du påfører tatoveringen. Klipp ut tatoveringen så nærme som mulig og ta bort det blanke papiret. Påfør tatoveringen med motivet mot huden og bad tatoveringen med en våt håndduk, bomullsdott eller lignende i cirka 30 sekunder. Dra forsiktig bort papiret samtidig som du bader den med håndduken. Tada! Vent med å vride på huden til tatoveringen har tørket ordentlig, hvilket bruker å ta cirka 10 minutter.

Hvordan fjerner jeg min Flashtat?
For å fjerne, bløtlegg tatoveringen i babyolje, eller annen olje som du har hjemme i et minutt. Skrubb deretter forsiktig bort tatoveringen. Smør gjerne inn huden etterpå med lotion for å gi huden fuktighet.

Live the life you dream, and wear the dream you live – friends from Ibiza