Negldesign

Hva er Gelish?

Gelish er en gelébasert neglelakk som påføres som en vanlig lakk, men må herdes under LED-lampe. Produktet lover å sitte i opptil tre uker uten å flasse av, og uten å miste glans. Som vanlig neglelakk, kommer Gelish i mange ulike farger. Den gelébaserte neglelakken går ikke av med vanlig neglelakkfjerner, men må fjernes med en spesiell «gel remover»/Aceton.

Hvordan fungerer Gelish? Behandlingen tar ca 45 min.
I forkant av behandlingen får du en liten manikyr som består av filing av negler og neglebåndsstell, for å «preppe» neglene. Godt forarbeid er avgjørende for et godt resultat og lang holdbarhet. Etter den lette manikyren, legger jeg et lag med ph-bond som tørker raskt ned i neglen, og fortsetter med et tynt lag med «foundation» – en lakk som fungerer som en base ved å opprette et selvklebende feste mellom neglplaten og geléproduktet. Baselakken herdes deretter i en LED-lampe i ca 10 sekunder, før eventuelt overskuddsprodukt fjernes med en pensel. Deretter påføres et tynt lag med Gelish i ønsket farge. Lakken herdes i LED-lampe i 30 sekunder. Dersom du ønsker en dypere farge, kan behandlingen repeteres. For å forselge neglelakken påføres et tynt lag overlakk, som herdes i LED-lampe i ytterligere 30 sekunder. Behandlingen avsluttes med at jeg masserer neglene med neglebåndsolje, som hjelper mot tørre negler og neglebånd, og hendene smøres med håndkrem.

Hvordan etterbehandle Gelish?
Riktig etterbehandling og vedlikehold er avgjørende for at «Gelish» skal holde i opptil tre uker:

  • Ikke pill på neglene!
  • Lakken vil vokse ut med neglene, ta derfor kontakt for ny time.

Pris:
Gelish – ensfarget 450,-
Gelish – fransk manikyr 500,-
(For etterfyll gjelder samme priser)

Konklusjon: Gelish ser ut som en vanlig neglelakk, med egenskapene til en gelélakk. Produktet lover å holde i opptil tre uker, uten å flasse av eller å miste glans. Og lakken holder hva den lover. For neglelakken ser ut som ny, selv etter to uker. Og for en lettelse det er å slippe å lakke neglene i ekspressfart på kontoret, i senga eller i taxien på vei til fest. Og for en befrielse det er å slippe å bekymre seg over riper i lakken eller mangel på glans. Husk å velge farge på lakken med omhu, ettersom resultatet varer i opptil tre uker!

SweetDream SortGlitter SortMatt SortMattGull Rocco Julerød GreenMonster ArcticFreeze PurpleGlam SummerFeeling SummerFresh InTheRain Glam Brudenegler LetTheColors FreshColor PinkSpring PapayaPrincess MakeThemSweet

 

Minx Negler:
 
Det hotteste innen negler akkurat nå er Minx – en ny type neglelakk i form av folie. Minx kommer i alle mulige farger og mønstre, og stjernene digger selvfølgelig produktet.

Minx er på fingrene til det meste som kan krype og gå av kjendiser om dagen. Minx er en slags folie som smeltes på neglene med varmelampe. Varmen gjør at folien former seg etter neglen og fester seg. Det som skiller Minx fra vanlig neglelakk er at Minx ikke flasser eller fliser seg opp, tørker med en gang, og resultatet varer i ca en uke på hendene. På føttene varer den derimot i opptil 6-7 uker. Og siden Minx er en folie og ikke en lakk, kan neglene få alle mulige mønstre, farger og finisher. Resultatet blir helt nøyaktig, og får med alle mulige detaljer.

Hot med gullnegler
Det er kanskje ikke så rart at kjendisene har kastet seg over trenden. Designet som er mest sett hittil innen Minx, er gullneglene. På grunn av at Minx er folie og ikke lakk ser neglene ut som ekte, skinnende gull. Beyonce Knowles er en av stjernene som har falt for negletrenden, og har blitt sett med gullnegler fra Minx både i videoen til «Single Ladies», på coveret av V Magazine og på flere prisutdelinger. Dyreprint er også hot på neglene, og Rihanna har blitt sett med varianter av både leopard og tigerprint i forskjellige farger på neglene. Andre stjerner som digger neglene fra Minx er Mariah Carey, Lily Allen, Victoria Beckham, Lady Gaga, Blake Lively og Katy Perry.

Pris: kr. 400,-

Minx_goldminx-leopard-thumbminx-nails_20gold

Minx_logo