LifeWave

LifeWaveLogo_198x115

Lifewave energiterapi
Lifewave har utviklet en helt ny teknologi, som har vist seg å bli til energiterapi i plasterform. Disse plastrene inneholder ingen former for kjemikaler eller medisin. Plastrene helbreder ikke eller fjerner sykdommen din, men de gjenoppretter de blokkerede energibaner i kroppen din, samt booster din kropp og dine celler til selv å ta ansvar og jobbe igjen.

Kroppen vår er fyllt med energibaner, de såkalte meridianer, hvor energien gjerne skal kunne flyte fritt, og der skal det være et godt energi-flow. Det er dette energi-flow, som transporterer de signaler vår hjerne og nervesystem sender videre til for eksempel musklene. Hvis ikke energi-flowet fungerer kan det være blokkert eller i ubalanse. Da viser det seg som sykdom, stivhet, smerter eller annen form for ubehag. Når disse blokkeringene eller ubalanser fjernes, går kroppen inn og hjelper sin egen ubalanse.

Du kan redusere smerte, øke forbrenningen med opp til 22%, minske din appetitt og din sukkertrang, øke dine sportslige prestasjoner og sove bedre, ved bare å sette på et lite plaster. Lindringen av ulike symptomer vil være forskjellige, da både årsakene til sykdommen og sykdomsforløpet er ulikt hos oss alle – og vi reagerer forskjellig.

Slik virker plastrene:
a) Gjennom skånsom energifrekvens stimuleres naturlige prosesser i kroppen.
b) Energiflowet justeres og balanseres via aku-punkter på meridianene, som har 6 ganger lavere elektrisk motstand.
c) Plastrene inneholder naturlige og ufarlige organiske stoffer, aminosyrer, vann og oksygen – INGEN former for kjemikaler eller medisin.
d) Det er ingenting som trenger inn i kroppen annet enn frekvensstimuli.

Håper dette kan være interessant for deg!

 

Beskrivelse av patchene og deres virkning:

LW_gulGLUTATHIONE – ”Søppelkassen” (gul patch)
Alle celler i kroppen vår inneholder det viktige antioxidantet GLUTATHIONE. Dens viktigste funksjon er å bryte ned frie radikaler, samt å fjerne avfallstoffer og tungmetaller. Frie radikaler dannes bl.a. ved forurensing, røyk, bestråling og påvirkes også av stress og fet kost. GLUTATHIONE bidrar dermed til å forbedre vår allmenn sunnhet ved å forbedre immunforsvaret, og redusere betennelser, samt øke kroppens eget innhold av GLUTATHIONE med opptil 30% i løpet av 24 timer.

LW_mork_blaaAEON – ”Anti stress” (mørkeblå patch)
Aeon-patchene balanserer nervesystemet, reduserer stress, smerte og betennelsestilstander. Samtidig virker patchene psykisk beroliggende og hjelper bl.a. til å dempe masse tanker. Forsterker typisk virkning av de andre plastrene.

 

LW_gronnSP6 COMPLETE – ”Påvirker appetitt og sukkertrang” (grønn patch)
Påvirker er særlig senter i hjernen, som hjelper til å regulere appetitten samt minske sukkertrang. Slankepatchene reduserer naturlig din lyst til mat og sukker ved å stimulere Hypothalamus, som styrer din opplevelse av sult og tørst. Vekttap med SP6 tar noen dager, men den appetittreduserende effekt skjer veldig fort, ofte den dagen, du har fått det første patch på.


LW_rodENERGY ENHANCER
– ”Energi og styrke” (rød patch)
Opprettholder ditt energinivå og bidrar dermed til å styrke kroppen. Gir økt styrke, balanse, fleksibilitet og utholdenhet. Patchene bidrar også til å øke fettforbrendingen med opptil 22%. Energy Enhancer ble opprinnelig utviklet til det amerikanske forsvaret, og var den første patchen i serien. Dessuten er det, av mange sportsfolk , særlig kjent siden Olympiske Lege i Athen i 2004.
OBS: Består av 1 sett med 2 patch, et hvitt og et brunt. Patchene settes på etter veiledning fra din terapaut.

LW_lys_blaaCARNOSINE – ”Gjennoppbyggende” (lyseblå patch)
Carnosine er også en antioxidant, som vi naturlig har i kroppen. Tilførelsen av Carnosine forbedrer kroppens organfunksjoner, revalitiserer cellene og forebygger opphopning av melkesyre i musklene. Carnosine medvirker til å reparere bindevevet, og kan med fordel brukes til å forbedre hudproblemer og fremme sårheling. Mengden av Carnosine i kroppen kommer an på alder, og kliniske studier har vist at tilførselen av Carnosine hjelper til med å holde kroppen ung!

LW_lillaSILENT NIGHT – ”Søvn” (lilla patch)
Hjelper til å få bedre og dypere søvn. Regelmessig bruk av søvnpatchen har blitt påvist og påvirke og forbedre organer og vitalitet. Inneholder melatonin, en kraftig antioksidant, og er perfekt til å også ha med seg på reise, ved stressende hverdag og lite søvn.

 

LW_graaIceWave – ”Smerte ” (grå patch)
Smertepatchene sikrer naturlig smertelindring ved å stimulere kroppens meridianbaner og fjerne blokkeringer i kroppen. Smertelindringen merkes i løpet av få sekunder, mens en mere langvarig forbedring av resultatet kan ta noen uker.